19. maaliskuuta 2014

Shine bright

Sen aikaa ehti tuo kevät piipahtaa, että oli pakko kaivaa neonlakat esiin. Pääsin samalla myös kokeilemaan Ginan valkoista ekaa kertaa ja kyllähän tuo oli hyvää tavaraa. Olen aikasemminkin tehnyt liukuvärjäystä valkoisen päälle China Glazen Yellow Polka Dot Bikinillä ja siitä viisastuneena aloitin lakkaamalla sitä kerrosen noin puoleen kynteen, muuten liukuvärjäyskerroksia tarvitaan tuhottomasti.

Keltaisen kaveriksi valikoitui pinkki, H&Mn Come Shine. Kostealla sienellä sain värit ihan mukavasti liukumaan, eikä niitä kerroksiakaan sitten tarvittu montaa. Mulla on pakonomainen tarve yhdistää neoneihin aina mustaa ja niin tälläkin kertaa. Pyysin siskolta ideoita, kun oma pää löi tyhjää, enkä halunnut tehdä taas neonseeproja. Päädyin sitten maalailemaan akryylimaalilla tähtiä ja vetäsin päälle vielä kerroksen Wet 'n Wildin Kaleidoscopea tuomaan blingiä kynsiin.



Värit on aidoimmillaan tässä kuvassa, vaikka muuten kamera tahtoi tehdä vähän suttua luonnonvalossa näin kirkkaitten lakkojen kanssa..

5 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Onpas kivat kynnet

enniriikka kirjoitti...

ihanan pirsakat! Tosi hyvin onnistuneet noi tähdet, luulin niitä leimailuiksi ennenkuin luin tekstin. :)

hiutale kirjoitti...

Voi kiitos naiset! 8) oon kovasti innostu tosta käsinmaalailusta, kun nyt on käsikin jo vakaampi :D

Mira. kirjoitti...

Nää on niin ihanan pirteät! Hyvin oot onnistunut noissa tähdissä, tykkään. :)

hiutale kirjoitti...

Mirallekin iso kiitos ;3