22. maaliskuuta 2014

I want all of them

Mun miittipussukasta paljastu monta violettia lakkaa ja fiksuna tyttönä halusin ne kaikki kynsille. Kerralla. Violetti/lila on sinäänsä oikein mukiinmenevä väri ja laatikosta löytyy vaikka kuinka monta ihanaa sävyä, mutta jotenkin niiden käyttö jää tosi vähiin. Saa nähdä miten näiden kanssa käy..

En tiedä meneekö tämä lakkaus enää skitlettestä, vai onko kyseessä puhtaasti sekamelska, mutta ihan mieluinen kokonaisuus tästä tuli. Pahlishin Pet Dragonfly piti korkata heti ensimmäisenä, se on sellaisenaan etusormien kynsillä. Myös glitterlakat kutkutteli, joten pikkurilleihin lakkasin Viva la Divan Fireworksia ja keskisormiin Attituden Damsel In Disguisaa. Jäljelle jääneisiin kynsiin sitten vielä We Care Iconin True Frosty Lilacia.

Lakkaillessani hoksasin, että tuo Attituden glitterlakka oli kovasti samanvärinen kuin viime miitistä saamani saman merkin cremelakka Rasberry Can Can. Turvauduinkin siihen, kun tarvitsin sopivaa pallolakkaa True Frosty Lilacin kaveriksi. Kaikki lakat osottautui ihan mukaviksi tapauksiksi ja varsinkin noiden glittereiden peittävyys yllätti positiivisesti, kaksi kerrosta pienellä paikailulla peitti hyvin.
Odottelin sopivia kuvausoloja seuraavaan päivään, joten pientä kärkikulumaa jo näkyy

Ei kommentteja: