16. maaliskuuta 2014

Blogimiitti - tuotteet

Nyt on vuorossa blogimiitistä saadut tuotteet. (Tarkempaa tietoa miitistä täällä ja miittikynnet esittelin myös jo aiemmin) Sponsorit olivat olleet tosi avokätisiä ja pussukoista löytyikin vaikka mitä ihanaa.
Kollaasi kaikista sponsoreista Sigin taiteilemana
 Kaikki tuotteet arvottavia lukuunottamatta oli pakattu kahteen kassiin, jotka vilahtivat jo aiemmassa postauksessa. Kultainen kimallepussukka on Punanaamiolta, musta Make Up Storelta. Make Up Storelta sain myös Moisturizer ja Jessica -lakat, kynsiliimaa ja ihania kynsikoristeita, kangasruusuja ja metallisia piikkejä.

Nuita metallipiikkejä olen haeskellut siitä asti, kun näin sellaisia jossain blogissa, ihan huikeita. Kiva myös päästä testailemaan merkin lakkoja.
 Kynsikauppa.com lähetti testiin Nfu Ohin kynsiölyä ja Coralin mattalakan. Sain vaihdettua öljyni tuohon laventelin tuoksuiseen, olen ihan friikkinä kaikkiin laventelijuttuihin.

 Viva la Divalta saatiin kaikki kolme lakkaa ja Nudie-paletti. Omat lakkani olivat kaikki tummia kaunokaisia, Fireworks, Explosion ja Big Bang. Nuita glittereitä kävin niiden ilmestymisen aikaan kuolaamassa Kicksissä montakin kertaa, mutta hillitsin itteni.
 Vihdoin pääsen testailemaan folioita! Royal Pinkiltä saatiin Ciaten settejä, ja itselleni osui tämä Very Colorfoil setti Kiss Chase lakalla.
AetsNailzz lähetti paljon erilaisia koristelutarvikkeita. Itselleni osui lisääkin sitä testailtavaa foliota, violetteja mikrohelmiä ja Mosaicin koristelusivellin. Tuo sivellin on aivan huikean ohut ja odotan innolla inspiraatiota, että pääsen sitä testailemaan :D
Sokokselta saatiin We Care Iconin kevätkokoelman lakkoja, aika herkkuja kaikki. Lakat vasemmalta oikealle kantavat nimiä True Ice Mint, True Frosty Lilac, True Flamingo ja Magic Las Vegas. Näitäkin on kiva päästä kokeilemaan, ainakin muista We Care Iconin tuotteista olen tykännyt, mutta lakat on jäännyt testaamatta.
 Tämä saalis on peräisin Mereneidiltä. Attituden Damsel In Disguisa näyttää kuvassa kovin tummalta, mutta on oikeasti kirkkaampi violetti. Tuo kynsiöljy tuoksuu aivan joltain ihanalta drinkiltä ja glitter sopii oikein hyvin mun värimaailmaan.
 Ja lisää lakkoja! Dependin Rought Sparkle -sarjan 2063 on Top-kosmetiikalta. Mia Secretin kirkuvan räikeä hiekkalakka Purple on JT-Cosmeticsilta. (Mun kameralla on iso ongelma näiden violettien sävyjen kanssa näköjään..)

Mimaxilta saatiin kynsiöljyä ja alekupongit. Tuo tuoksuu ihanan makealta, tulee ihan mieleen joku barbien huulikiilto lapsuudesta! Zoyaakin pääsen vihdoin testaamaan, tuo keväinen Arizona on Nailcityltä.

JT-Cosmetics halusi muistaa myös lukijoita alekoodilla! Koodilla TAJTC14 saa 30.4. asti 15% alennuksen kaikista tuotteista!
 China Glazen erikoislakkoja meille lähetti Consult Lady. Kultainen Crackle on nimeltään Tarnished Gold, magneettilakka Drawn To You.

 Kauneudenkauppa.fi lahjoitti Opin lakkasetit ja kalenterit. Kalenteri pääsi tietysti heti seinälle! Sain vaihdettua alunperin saamani violetin lakan tähän ihanaan mustahopeiseen DS Pewter & Top Coat -settiin.
 Miitin myötä saan myös ensikosketuksen indielakoista. Edgy Polish lähetti meille kaikille söpöissä pusseissa erilaiset lakat, pussin väriin sopivan lasiviilan ja suklaasydämen. Mulle osui Pahlish merkin Pet Dragonfly -lakka, ihana tuo nimi! Suklaa sen sijaan on jotenkin mystisesti kadonnut, hups!

Kosmetik4less antoi meidän kaikkien valita vapaasti tuotteita heidän sivuiltaan. Valitsin tuommoisen tumman sävyisen kynsienkoristelukiekon, glitter eyelinerin ja varakappaleen luottoripsarista. En oo varmaan pariin vuoteen käyttänyt muita kuin Essencen vedenkestäviä ripsareita, ihan uskomaton hinta-laatusuhde.
MoYoulta saatiin vapaavalintaiset laatat, kynsinauhantyöntimet ja strassikiekot. Tuo Biker-kokelman laatta on niin killeri, että harkitsen vakavasti stampperin ostamista. Kolme ja puoli harrastusvuotta olen tyytyväisesti elänyt ilman leimausvehkeitä, kauhea identiteettikriisi :D Tuo strassikiekko oli oikein osuva, mustille kuvioille on aina käyttöä.
 Luonnokosmetiikkaakin pussista löytyi kahden tuotteen verran. Dr.Hauschka lahjoitti meille käsivoiteet ja tuollaiset metkat kynsiöljykynät.
 
Liisa oli hankkinut meille kaikille monta ihanaa pikku testituotetta, näitä on kiva päästä kokeilemaan.
 Ja kun ei nuita lakkoja muuten vielä ollut tarpeeksi niin nämä neljä kotiutin kirppispuolelta. Mukaan lähti myös alla olevat koristeet. Nuihin löytöihin olen oikein tyytyväinen, monta sellaista tuotetta joita olen pitkään haikaillut.
 Huh huh! Kyllä näissä on riittänyt ihmettelemistä. Iso kiitos vielä kaikille mukaan lähteneille yrityksille, näistä riittää iloa pitkään! (:

4 kommenttia:

Heidi | Something Can Go Wrong kirjoitti...

On kyllä huikea määrä lahjoituksia :) tuotteiden seassa oli paljon kaikkea, mitä itsekin haluaisin joskus päästä testauksen :) mm. Indielakka ja zoya :)

eekku kirjoitti...

Ihanasti kaikkea

eekku kirjoitti...

Ihanasti kaikkea

hiutale kirjoitti...

Eikös olekin! Olen kauhean innoissani itekin, niin paljon tossa on semmosta, mitä en ole aiemmin päässy kokeilemaan(: