11. maaliskuuta 2011

It's spring already

Päätinkin heti kokeilla yhtä nuista Yes Loven lakoista, vaikka monta muutakin lakkaa on vielä kokeilematta. Päädyin tuohon keväiseen vihertävään shimmerlakkaan. Lakkailin sillä kolme kerrosta, se kun ei ollut kovin peittävä. Tykkäsin väristä niin kovasti, että en halunnut peittää sitä liialla koristelulla. Tein siis raidat Kissin mustalla nail artilla, pallot dotting toolilla Wild and Crazyn Bellie upista ja pallojen sisälle toiset pienemmät samaisella Yes Lovella. Kuvista muokkailin vähän värejä, niin että sormet näyttää mutanteilta.. Mutta lakka on niissä nyt oikean väristä, kun kaikissa valoissa se näytti kuvissa ihan keltaselta.

Ps. Muokkailin vähän ulkoasua. Palautetta otetaan vastaan.

3 kommenttia:

Iiday kirjoitti...

Selailin muutaman sivun ja sulla on ihania lakkauksia (: Kannattaa käyttää kynsinauhaöljyä ku sulla näyttää kaameen kuivilta nuo reunat.

http://www.loveyournailss.blogspot.com/

Ewks kirjoitti...

Hei tosi nätti pirtee lakkaus! mistä saa tota yes love- lakkaa? =)

http://ewks-thetimeofmylife.blogspot.com/

hiutale kirjoitti...

Råndom: Kiitoksia oikein paljon (: Voi veljet, näkyykö se jo kuvissakin :( :D kyllä mulla öljy on käytössä, mutta ei tosiaan tarpeeksi usein. Pitää taas ryhdistäytyä.

Ewks: Kiitos taas kovasti (: siitä on tuossa edellisessä postauksessa juttu. Mutta ulkomaan matkalaisia, ei taida saada Suomesta... :s