9. maaliskuuta 2014

Blogimiitti - kynnet

Eilen vietettiin mahtava iltapäivä Tampereella New Yorkissa Pirkanmaalaisten kynsibloggareiden kanssa. Varsinaisen miitin ja sponssituotteiden esittely on tulossa lähipäivinä, kunhan saan kuvat räpsittyä ja seulottua.

Olin pari viikkoa taas enempi töissä ja pesuainevesien kanssa lotraaminen aiheutti pienimuotoisen kynsikuoleman. Koska kynnet oli lyhyet ja muutenkin onnettomassa kuosissa, piti koristelutkin valita siltä pohjalta. Lakkaukset ei lopulta ollut kovin spesiaalit, värit ja lakkaustyyli sitä tutuinta ja turvallisinta, turkoosia glitterliukua.

Tein alle ranskispohjan Dermosilin Seashellillä ja kärkiin liukuvärjäyksen Sally Hansenin Blingtasticilla ja Essencen Happy Aquariumilla. Seassa on myös vähän tummempaa pikkuglitteriä, Viva la Divan 70, mutta se erottuu aika heikosti. Koska jotain vähän näyttävämpää piti vielä saada kaveriksi, maalailin akryylimaaleilla kukkia. Rajaukset tein tällä kertaa mustan sijasta tumman sinisen ja vihreän sekoituksella ja ainakin omaan silmään se sopi paremmin kuin kova musta. Kukkien keskellä on vielä turkooseja irtoglittereitä, mutta kuvissa ne ei paljon erotu.


6 kommenttia:

Tike kirjoitti...

Tykkäilin näistä kovasti! :)

Crystal kirjoitti...

oi, ihanat värit ja kukat on mahtavat! :) Saat lyhyetki kynnet näyttämää aina niin hienoilta!

Mira. kirjoitti...

Nää oli kyllä tosi upeat!

hiutale kirjoitti...

Iso kiitos ihanille kanssamiittailijoille ja Crystalille :3

Liisa kirjoitti...

Nämä oli kyllä ihanan kimaltavat siellä (vaikkakin) hämärässä kabinetissa! :)

hiutale kirjoitti...

Kiitos vielä Liisalle (: Noi on kyllä mun suosikkiglittereitä, ihan mielettömiä lakkoja molemmat :3