6. helmikuuta 2014

Brilliant colors

Tein joulun aikaan sen verran paljon töitä, että päätin tammikuussa palkita itseni pikku tilauksella Kosmetik4lessille. (Vietin ostolakon sijaan tammikuussa sen ihan perinteisen tipattoman, on vähän nuo opiskelijariennot käyny kunnon päälle..) Tehtiin siskon kanssa kimppatilaus ja.. noh tulihan tota tavaraa taas kiitettävästi. Muutama juttu on myös teitä varten. 500 postauksen raja on ihan hilkulla, ja kun blogin 3-vuotissynttäritkin ihan unohtu, niin ajattelin juhlistaa niitä yhtä aikaa.

En oikeestaan ole missään vaiheessä tietoisesti vähentänyt kynsilakkojen ostelua, mutta nykyään uusia lakkoja tulee osteltua tosi vähän. Ostan vain, jos löydän jotain oikeasti tosi kivoja lakkoja, nuita perusjuttuja alkaa olla jo sen verran kuitenkin kasassa. Siksipä nytkin tilasin vaan kaksi värilakkaa, ja lähinnä muita kivoja kosmetiikkajuttuja.
Kuvat näyttää ainakin omalla koneella ihan kamalilta Bloggeriin siirron jälkeen, toivottavasti eivät jää tuommoisiksi..
Tässä koko paketti,  suurin osa meni kuitenkin siukulle (Kuvaa saa klikattua isommaksi)
Omat ostokset purettuna

Kynsijutut on kaikki Essenceä, onhan nämä nyt hinta-laatu -suhteeltaan huikeita. Tilasin varastoon kolmea suosikkijuttuani, Anti Split -aluslakkaa, kynsinauhanpoistoainesta ja pikakuivattavia tippoja. En oikein ikinä oo innostunu pikakuivattavista päällyslakoista, en tiedä missä vika :D Nuo tipat on kuitenkin käteviä esim. teippailuissa.

Sininen on Ice ice baby -sarjan Icebreaker, nätti sävy, mutta kehno peittävyys. Lisäksi tuommonen pikkunen pinkki-punainen glitter, Mr Big.
Tuo Superheroes sarjan kynsilakanpoistoaine oli pakko saaha, löllyvää geeliä glitterillä! Oon ihan rakastunut tähän, vaikeimpien lakkojen kanssa geeliä voi levittää vähän paksummalti kynnelle ja antaa vaikuttaa tovin, jollon ne on paljon helpompi poistaa. Mansikkasuklaa käsivoide kuulosti syötävän hyvältä. Alkuun petyin tämän tuoksuun, se oli jotenkin tosi outo, mutta kun voide on pari minuuttia ollut käsissä, se alkaa tuoksua ihanan suklaiselta.
Sitten syy, miksi koko tilauksen tein, Sleekin Ultra Matts V1. Oon pitkään haaveillu kirkkaasta luomiväripaletista ja tämän swatchit vakuutti. Ja ihana se onkin! Vielä paljon kirkkaampi kuin kuvassa.
Lisäksi vielä luottoripsaria ja pari pikkusta käsilaukkutuoksua mahtu pakettiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania<3<3<3 Sun kynnet on aina vaan niin mahtavia!

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

hiutale kirjoitti...

Apua, kiitos päivän piristyksestä! (;