9. tammikuuta 2014

On offer

Esittelyyn pääseevät nyt muutamat uutuustuotteet. Joulupukki toi yhden kynsiaiheisen paketin, ja lisäksi jotain tuli koluttua alennusmyynneistä. Olen oikein tyytyväinen nuihin tarjouslöytöihin, kaikki oli semmosia, joita olen jo pidempään himotellut.
Joulupaketissa oli Dermosilin kynsienhoitopaketti, josta löytyi kynsinauhavoidetta, manikyyritikkuja, alus- ja päällyslakka (tämä on yksi ehdottomista suosikeista) ja bufferi. Bufferikin vaikutti oikein hyvältä ensikokeilulla, vanha onkin jo aika kulunut.


Sokoksen alelaarista nappasin tuon Lumenen ihanan keltaisen hiekkalakan (Kultahiekkaa) kolmella eurolla. Nämä tekstuurilakat ei muhun kolahtanut ihan niin paljon kuin moniin muihin bloggareihin, mutta tämä on jotenkin tosi nätti. Dependin Cameleontti-sarjan punavihreää (2087) olen myös hypistellyt Kicksissä monta kertaa aiemminkin, ja nyt se oli pakko ostaa. Aivan huikea tuo duochrome-efekti!
Lisäksi vielä Prismasta Mavalan kynsinauhatikkuja ja kynsinauhaleikkurit. Näitä olen haikaillut kanssa, ja nyt olivat puoleen hintaan.
Lisää kuvateksti

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja juttuja ja miekui kotiutin vähän aika sit yhden dependin chameleon lakan ku oli alessa

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on tollane Lumenen keltanen lakka. Mun mielestä siinä on liian iso se "sivellin" osa.

hiutale kirjoitti...

Kiitos eekku! Nuissa Chameleon-lakoissa oli kyllä monta hienoa.
Ite tykkään hirveesti Lumenen leveestä siveltimestä, mutta tän suhteen taitaa olla yhtä monta mielipidettä kuin on lakkailijoitakin :D