4. tammikuuta 2014

Later on

Joulu tuli ja meni vanhempien luona lorvaillessa ja töissä, samoin uusivuosi. Eilen kuitenkin oli tältä erää viimenen työpäivä ja tiistaina alkaa ihan uudet opiskelut iiks! Bloggailullekin pitäisi löytyä vihdoin kunnolla aikaa, kun melkein kaikki luennot on iltasin.
Kynsiä tuli pyhien aika jonkun verran lakkailtua, mutta kameran unohdin reissailun ajaksi kotiin.. Joitain kuvia räpsin puhelimella, ja nyt on ekaa kertaa testissä tuo kuvat-sovellus, joka tallentaa kaikki suoraan tänne google-tilille. Kuvat on vähän pieniä, ja värit vähän hakusessa, mutta muuten vaikuttaa kätevältä!
Aatoksi tein melko simppelit ranskikset samoilla poro ja tonttukoristuksilla kuin aiemminkin tässä kuussa. Lisäksi vihreä-puna-valkoraitaa akryylimaaleilla.
Kuvia saa kerrankin klikkaamalla vähän isommaksi
 Loppuun vielä todella onnistunut muokkaamaton otos, mutta pointtina se, että Essencen peel of toimii! Kokeilin sitä tilauksen jälkeen kerran normi aluslakan päälle, ja siitä se ei lähtenyt millään irti. Paljaalle kynnelle levitettynä kuitenkin toimii älyttömän hyvin, tämä oli ihan huippu myös uudenvuoden glitterövereiden kaverina.

Ei kommentteja: