26. tammikuuta 2014

Frozen Flowers

Tällä viikolla on ollut hirveä kynsidraivi päällä, mutta ideoita on ollut vähän liikaakin ja kaikki ei oo mennyt ihan niin kuin ajattelin. Nämä kynnet onnistu kuitenkin yli odotusten.

Perjantaiaamupäivällä piti saada jotain kynsille ennen kouluun lähtöä ja turvauduin vakiolakkaukseeni, liukuranskikseen. Tässä on käytetty Dermosilin Seashelliä ja L'Orealin White Goldia. Luentojen jälkeen rupesin sitten räpeltämään jotain koristeluja näille kaveriksi.

Pyörittelin varmaan tunnin eri lakkoja ja lopulta ajattelin kokeilla piiiitkästä aikaa one stroke -kukkasia. Yhdellä vedolla nuo ei kyllä todellakaan valmistuneet, vaati 4-5 kerrosta edes kohtuulliseen peittävyyteen. Reunatkin meni miten sattuu, joten päätin pistää uuden ohuen siveltimen tositestiin ja maalailin vähän mustalla päälle. Nuo ei värinsä puolesta oikein sovi pohjalakkaukseen, mutta jotenkin tykästyin näihin hirmusti. Muihin vielä nuita pieniä hopeisia niittejä. (Oon himoinnu niitä niin kauan, että nyt on pakko tunkee joka paikkaan)


Loppuun vielä pakkoavautuminen. Miten vanhaksi pitää ihmisen elää, että oppii käyttämään keittiötarvikkeita ilman tuhoa? -.- Vasemmassa peukalossa näkyvät jäljet on siis raastinraudasta. Pienempiä haavereita tulee varmaan pari kertaa viikossa, kesällä leikkasin patonkia ja sormea, ja taannoin hankin verenmyrkytyksen kurkkuonnettomuudessa.. Pienempiä haavereita tulee varmaan pari kertaa viikossa.

2 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Ihanat kynnet :)

hiutale kirjoitti...

Kiitos Nanne :3