19. lokakuuta 2013

Beetle

Alkuun pari sanaa blogista noin yleensä. Toukokuusta asti postaustahti on päässyt repsahtamaan ihan totaalisesti, opiskelu- ja työkiireiden takia ja kynsiä on muutenkin tullut lakkailtua paljon harvemmin. Ajattelin, että syksyn myötä helpottaisi, mutta tuntuu, että aikaa tulee ylipäätään kotona vietettyä paljon vähemmän kuin esim viime vuonna. Olenkin ajatellut, että tästä lähin pyrin tasaisen postailutahdin sijaan esittelemään harvemmin kynsiä, mutta lakkausten laatuun aion panostaa vieläkin enemmän. Onhan paljon kivempi esitellä lakkauksia, joista itsekin tykkää, ja jotka ei näytä hätäsesti tehdyiltä. Vielä iso kiitos kaikille lukijoille, jotka on jaksanut pysyä mukana ja erityiskiitos kaikista kommenteista! :3
Sitten kynsiin, jotka on ensimmäiset aikoihin, jotka on postausta näpytellessänikin kynsillä. Tähän V-gap manikyyriin olen kynsiblogeissa törmännyt syksyn aikana monesti, ja vihdoin uskaltauduin itse kokeilemaan. Käytin näissä apuna kynsiteippiä (ekaa kertaa ikinä kokeilin, ja yllättävän helppoa sitä oli käyttää), mutta muuten kaaret tein lakan omalla siveltimellä vapaalla kädellä. Lakoiksi valitsin pohjalle suosikkinudeni H&Mn Nerdin ja päälle MNYn 447n, joka on kiva kimalteleva musta. Päälle vielä pienet mustat strassit, kun ihastuin The Nailsauruksessa näkemiini kynsiin, joihin oli yhdistetty niitit, mutten löytänyt niitä nyt millään.
Ihan tasaisia nuista kaarista ei toki tullut, mutta lopputulos oli kyllä yllättävän mieluisa5 kommenttia:

Funky and Fifty ;-) kirjoitti...

Kivat koppakuoriaiskynnet, siis söpöt :-)

E-S kirjoitti...

Kivannäköinen lakkaus!

Taru kirjoitti...

Nää on tosi suloset ja yksinkertaiset! Pitäis itekki kokeilla jotain tämmöstä joku päivä :)

Kila kirjoitti...

musta sun kynsienlakkailut on aina tosi huolellisesti tehdyn näköisiä, varsinkin verrattu omiini.. :D mutta mukava kuullu miten jatkossa tulee olemaan :)

hiutale kirjoitti...

Hirmusesti kiitoksia kaikille! Kannattaa ihmeessä kokeilla (: