3. syyskuuta 2013

Farewell

Hyvä ystäväni lähtee pian Englantiin vaihtoon, ja viime perjantain läksiäisiin piti tehdä sopivat kynnet. Bongasin jostain korukaupasta strassilippu-korvikset, ja halusin samantapaiset koristelut kynsille. Nimettömissä siis vaan 1,5mm strasseja. Kaikissa kynsissä lakkana yksi ehdottomista suosikkisinisistäni Wild & Crazyn Super Dooper Blue.
Varoituksen sana jo näin etukäteen herkimmille lukijoille, kannattaa suosiolla jättää postauksen loppuosa lukematta. Onnistuin järjestämään kivan kynsionnettomuuden.

 Opiskelut jatkuu, joten mulla oli viimeinen työpäivä lauantaina. Just kun ehdin riemuita siitä, että saan kynnet parempaan kuntoon, järjestin pikku onnettomuuden. Koska patonki ja sormi on erehdyttävän samannäköiset, leikkasin sitten palan sormesta ja kynnestä kokonaan. Kuvat on otettu pari päivää myöhemmin, tuo ihonpalanen on tosiaan ihan irtonainen ja kuollut ja kynsi lohkes oikein kunnolla. Sormi on ollut paketissa, ettei pääse tulehtumaan, ei juuri tee mieli sohia kynsilakanpoistoainetta tohon, joten ainakin tovin kynsikuvissa näkyy vaan 9 kynttä.

4 kommenttia:

eekku kirjoitti...

auts näyttää tosi pahalle toi onnettomuus

Crystal kirjoitti...

Noi liput on upeet!

Tosi harmi toi kynsionnettomuus :(

Sanni kirjoitti...

Jostain syystä nää on ehkä mun lempparikynnet... :) Tosi pikaisia paranemisia sormelle! <3

hiutale kirjoitti...

Voi kiitos naiset (; Khihiii hyvää reissua Sanni! Oon vähän kävelevä katastrofi, onneksi kynsi on jo vähän parempi