10. kesäkuuta 2013

Miitti part 1

8.6. oli se hartaasti odotettu Pirkanmaan kynsiharrastajien miittipäivä. Päivä Koskarin Hullussa Porossa oli kyllä unohtumaton, kiitos siitä järjestäjille, sponsoreille ja kanssahörhöilijöille! Aikani jahkailtuani päätin minäkin jakaa tämän miittipostauksen kahtia, ensin yleiset löpinät ja miittikynnet, toisessa osassa saadut tuotteet ja ostetut kirppistelylakat.
En ole koskaan osallistunut mihinkään vastaavanlaiseenkaan tapahtumaan, joten en oikein tiennyt mitä odottaa, mutta iltapäivän huikeus pääsi kyllä yllättämään. Seura oli mahtavaa, ruoka hyvää ja sponsorit oli lähtenyt tosi avokätisesti mukaan. Oma kamerani jotenkin pääsi ihan unohtumaan pöydän reunalle, joten kuvat on osittain lainattuja.
Kuva Lunalii Korukynsillä
Meitä saapui paikalle 18 kynsihörhöä, muiden bloggaajien miittipostauksia (ja ehkä vähän runsaampaa kuvasaldoa) voi näiltä sivuilta
 
Kuva Nannu Dioriina
Kaikkien 18 kynnetkin saatiin kuvattua kerralla, kiitos tarjoilijalle, joka suostui keikkumaan tuolilla kun me tunkeuduttiin pöydän ympärille. Ohjalmassa oli yleisen höpöttelyn ja syömisen lisäksi sponsoripakettien tutkiskelua ja vertailua, arvontaa, kauneimmat kynnet äänestys ja tosiaan sitä kirppistelyä. Varsinaisen miitin jälkeen istuskeltiin tovi Hullun Poron terassilla ja sen jälkeen suuntasin itse kotiin, laukut täynnä tavaraa.
Pakollinen ruokakuva :D Leipäjuustosalaatti, oli kyllä maukasta
Loppuun vielä miittikynnet. Halusin kynnet, jotka kuvastaa lakkailumakuani jotenkin, joten vaihteeksi tämmönen kimalteleva liukuvärjäysranskis. Tein liukuvärjäykset perjantaina valmiiksi ja jätin viimeistelyn lauantaille. Perjantai-ilta pääsi jotenkin venähtämään aiottua pidemmäksi, köh, joten koristelut vähän yksinkertaistui alkuperäissuunnitelmasta. Tein kukkasia akryylimaalilla ja iskin keskelle strassit, joiden koon olin vähän aliarvioinut noita kukkia maalaillessani. Liukuvärjäyksessä on käytetty Evelinen hopeista "holo"lakkaa, Dependin hopeaa glitteriä ja Essencen Glorious Aquariumia.5 kommenttia:

Lunalii kirjoitti...

Uusiksi vain! Hauskaa meillä tuntui olevan :)

hiutale kirjoitti...

Ehottomasti! Päivä oli kyllä huikea (:

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää :-). olisiko kuvia osallistujien miittikynsistä sekä kynsikilpailunne voittajaktnsistä? Entä kenen oranssit pitkät kynnet yhteiskuvassa yläkeskellä.. Upeat!

Krista kirjoitti...

Kauniit kynnet! :)

hiutale kirjoitti...

Kiitoksia! (: Anonyymi, voittajakynsistä mulla ei ole kuvia, mutta Thulian in Wonderland ja Talon-Ted But Tawdry blogeista löytyy (jos ei vielä niin luultavasti tulevaisuudessa) kuvat voittajakynsistä. Pitkät kynnet ovat käsittääkseni Dioriinan (kaikkiin löytyy linkit tuolta postauksen alkupuolelta)