24. kesäkuuta 2013

Chalk and pastels

Kävin tänään tutustumassa Tampereen aletarjontaan ja bongasin Sokokselta muuan ihanuuden, joka lähti heti mukaan ihan normaalihintaisenakin (5,60e). Lakka on Maybellinen Color Show Polka Dots -sarjan Chalk Dust, (jopas on selkeästi ilmaistu) mustavalkoinen glitterlakka, jossa on molempia värejä kolmessa eri koossa. Kovastihan tämä muistuttaa Lorkun Confettista (jota näky olevan tarjouksessa myös), mutta tässä on mukana enemmän tavaraa ja se monia arveluttanut shimmeri on korvattu miniglitterhippusilla. Pullokin on hitusen isompi, 7ml.
Kuvausrekvisiittana We Care Iconin meikkipuutereita, joita sai kahella eurolla!?! Rohmusin kolme, hups
Hyvä kun maltoin kengät riisua kotiin päästyä, ennen kun oli pakko päästä kokeilemaan. Yhdistin tämän söpöihin pastellisävyihin ja liukuvärjäykseen. Lakat on peukalosta pikkurilliin Viva la Divan 126, Sally Hansenin Blue Me Away!, GOSHin Wild Lilac ja H&Mn Come Shine. Nimettömiin tein sateenkaariliukuvärjäykset kaikilla neljällä, päällä kaikissa sitten tuo Chalk Dust. Rakastuin ehkä näihin...
Kaikenmaailman haituviakin näköjään päässyt kuvaan5 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Kerrassaan ihanat, värikkään kesäiset! :)

Funky and Fifty ;-) kirjoitti...

Kivat kynnet!

hiutale kirjoitti...

Oi, kiitoksia kovasti (:

sussu kirjoitti...

Oi hitsi kun tämä lakkaus on siisti! Sikamakeita lakkoja nuo :> Itsekin olen aivan hurahtanut kynsitaiteeseen <3 En tosin tee luonnonkynsille vaan rakennekynsille :) Käy ihmeessä kurkkimassa mitä mieltä olet. Ehkä voidaan vaihtaa ideoita ;)

www.sussu-bow.blogspot.fi

hiutale kirjoitti...

Voi kiitos! Käynkin heti kurkkaamassa (: