12. joulukuuta 2012

Feeling happy

Selvisin tänään tentistä, jonka takia olen panikoinut enemmän ja vähemmän pitkin syksyä. Nyt vihdoinkin voi keskittyä joulufiilistelyyn ja siksi ryöstin Teannan  blogista  tämän jouluisan kyselyn. Kynsiäkin on tulossa sitten viimeistään ylihuomenna, nämä kuvat on viimevuotisesta Joulukalenteristani.

Mikä tuoksu kuuluu jouluusi?
- Tuoreen kuusen tuoksu on kaikkein ihanin.

Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä? 
-Lanttulaatikko! Fiilistelin itsenäisyyspäivää ostamalla satsin Saarioisten valmislaatikkoa ja vetelin kerralla. Riisipuuroa syödään meidän perheessä aattoaamuna, se on myös ehdotonta herkkua.

Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada?
- Hedelmäkakkuun olen viime vuosina hurahtanut. Ja tietysti suklaa kaikissa muodoissa on jouluna ihanaa, mutta etenkin ne minttu Enkeli-konvehdit.


Mieluisin joulujuomasi?
 - Joku vähän hienompi, tumma kahvi. Vaalea glögi on myös hyvää, mutta siitäkin alkaa olla jo yliannostus. Ruokajuomana menee yleensä joulunakin maitoa.


Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen?
- Jo varsin kulahtanut iso pehmolelu joulupukki, jonka parrassa on huulipunatahra. Se tuo mieleen kaikki muistot lapsuudesta.
Mikä joululaulu tuo joulutunnelman? 
Jouluyön hymni on uskomattoman kaunis kappale, ja varmaan ainoita, joita enää osaan soittaa pianolla kaksikätisesti.

Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen?
- Semmonen valtava pehmokoira, jonka sain ykkösluokalla. Näin sen Tampereen Anttilassa jollain kesälomareissulla ja puhuin siitä asti varmaan päivittäin kotona, kuinka ihana semmonen olisi. Kun se sitten paljastui paketista, olin ikionnellinen ja se oli unikaverina varmaan monta vuotta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania joulukynsiä !(:

eekku kirjoitti...

ihania