30. marraskuuta 2012

Holiday

Tuli tossa kuukausi takaperin varattua äkkilähtö Kanarian lämpöön, ja eilen kotiuduin auringosta. Ostosmahdollisuudet oli melko heikot, mutta parfymeerioita oli melko paljon, joten kynsilakkoja tarttu mukaan muutama pullo.
 Essencen normilakkoja Colour & Go sarjasta: Love's recipe, Lime up!, Gold Fever ja Time for romance. Sarjan on uudistunut vissiin aika vasta (tuo vasemmanpuolinen on uudistuneessa pullossa, muut vielä vanhoissa), ja pullot on muuttanu vähän isommiksi (8ml 5 sijaan, ja muutenkin malli on muuttunu. Lakat oli kuitenkin vissiin pysyny samana.

Oon metsästänyt tikkuglitterlakkaa jo toista vuotta ja nyt löysin Claire'silta täydellisen turkoosin. Sanokaa mitä sanotte, mutta tää on ihana! :D Essencen Mrs and Mr Glitterissä on isoja vaaleenvihreitä, turkooseja ja mustia glittereitä. Ihana tämäkin. Lisäksi kotiutin peel off lakan ja kynsiöljyn. Peel off lakkaa en vielä ole päässyt testaamaan, mutta innolla odottelen.

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

ihania ostoksia

Sippu kirjoitti...

ompa nättejä kaikki! vau :)

Kati kirjoitti...

ihania lakkoja:)

hiutale kirjoitti...

Vooi kiitos (: itekin oli tyytyväinen

hannele kirjoitti...

Ihania! Erityisesti Time for romance ja claire's :)
Mitä tekee peel off -lakka, voiko sen vaan repiä pois?

hiutale kirjoitti...

Kiitos, ne on kyllä ihania (:
Peel off -aluslakan ideana on, että sen saa tosiaan vedettyä kynneltä pois yhtenä palasena ilman poistoaineita. Pitäisi olla kätevä etenkin glitterlakkojen kanssa. Vielä en oo ehtiny ite kokeilemaan..