3. lokakuuta 2012

Looking for the perfect latte

Syksyn myötä iski hillitön himo vaalen maitokahvin väristä cremelakkaa kohtaan. Ostin pari potentiaalista ehdokasta, mutta kumpikaan ei sitten ollut ihan täydellinen. (eli ehdotuksia etenkin markettilakkapuolelta otetaan vastaan!) Ihania nämä ovat silti molemmat.
Kynsillä siis H&Mn Nerd, joka on ollut esillä useessakin blogissa. Ah! Jotenkin tämä oli niin söpö, etten halunnut koristella kuin yhdet kynnet. Glitteriä (Y.S.S.Y) ja strasseja siis taas, ja kaiken päälle kerros IsaDoran mattalakkaa.
Luonnossa sävy on pikkusen ruskeampi, ei noin nude.Miss Selenen pikkuruinen ihana ruskea tarttu mukaan Seppälästä eurolla, mutta tämä oli kynsillä liian tumma..   


6 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Nätit kynnet. Tuo glitter on ihanan näköstä.

hiutale kirjoitti...

Kiitus (: Toi on kyllä yks mun lemppareista

Crystal kirjoitti...

Itselläni on ollut Mavalan Nicosia (näissä pohjalla : http://www.petsie.fi/pets/225192-boogie-ragdoll/pictures/21909355 )
ja se oli aika kivan värinen, harmi vaan kun loppui D: Sitten ostin myös Models Ownin Naked shimmerin, mutta sitä en ole vielä koekillut kynsille. Näyttää kyllä pullossa melko tummalta, mutta.. :)

hiutale kirjoitti...

Hei kiitoksia Crystal! Täytyykin googletella vähän lisää nuista (:

Lunalii kirjoitti...

Aivan ihanat koristelut oot tehnyt nimettömään! Varmaan ollut aikaa vievää hommaa tuo asettelu, ainakin näyttää siltä :D

hiutale kirjoitti...

Voi kiitos! Itseasiassa nuo on kohtuullisen nopeat tehdä, jos strassit ei rupea liiaksi kiukuttelemaan :D kun tuo käyttämäni glitter on kuitenkin valmiiksi lakkamuodossa.