3. heinäkuuta 2012

After all

Jihuuu! Vihdoin sain tehtyä vesimarmoroimalla sievät kynnet. Lakkavalinnoistahan se pitkälti on kiinni, mutta nyt ne osuivat kohdalleen. Näissä käytin vain GOSHin Oceania ja Manhattanin vaaleanvihertävää. Lopuksi mattasin koko homman IsoDoran mattalakalla.


7 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Super makeet, ihanat värit ja onnistunut vesimarmorointi tosiaan :-o

Crystal kirjoitti...

Ihanat :3 Mikähän mahtaa olla syynä, ettei minulla onnistu vesimarmorointi? Lakat ei kunnolla leviä veteen ja sitten kun saan ne jotenkin leviämään, niin en sa 'sekoitettua' niitä, jäävät vain tikkuun kiinni. Lakkoina on vähän mitä sattuu, Malavoita, Seppälän lakkoja tms ja vesikin on huoneenlämpöistä...

Sissi kirjoitti...

Wau, hienot värit ja kuviot, hyvin on onnistuneet. Tulee joku Välimeri mieleen:)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti marmorointi :o Itsellä tuppaa aina marmorointi epäonnistumaan ja olen siinä kyllä niin sottainen vaikka kuinka käyttäisin kaikenmaailman teippiviritelmiä sormien suojaamiseksi. :')

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen vesimarmoroinnissa suojannut sormet rasvalla. hulirasvaa vaan sormiin ja sit vanulapulla pyyhin lakat päältä ;)

hiutale kirjoitti...

Isot kiitokset kaikille! (:

En tosiaan oo mikään mestari tässä hommassa, mutta kannattaa vaan sitkeesti kokeilla erilaisia lakkoja, omalla kohalla ainakin ongelma on yleensä ollut vääränlaiset lakat. Ja tuntuu tää olevan ihan tuuripeliäkin välillä :D

Krista kirjoitti...

Ihanat! :)