22. toukokuuta 2012

You are off this fucking case

Pasila on ehdottomasti yksi parhaista suomalaisista sarjoista ikinä. Hahmot vaan ovat tosi hankalia piirtää, ja vaikka nämä kynnet on pitänyt tehdä jo aikoja sitten, se on aina tuntunut liian haastavalta. Ei näistä tosiaan vieläkään näköisiä tullut, mutta tunnistaahan nuo. Akryylimaalejen kanssa tuhertaessa meni monta tuntia, joten oikeaan tyydyin lakkaamaan vain tuon kyltin.

8 kommenttia:

Annika (axu) kirjoitti...

Todella upea idea ja hienot kynnet. Pasila on yksi parhaimmista sarjoista ikinä :)

3nn kirjoitti...

Nää on aivan upeat! Todellakin hienoimmat kynnet mitä oon nähny pitkään aikaan! :) Pasila on kyllä huippu :D

Silja kirjoitti...

Mahtavat kynnet! :D Pasila <3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan sairaan hienot :D!

Mirssiina kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko kirjoittaa tähän kommenttiboksiin, vaikken yleensä kommentoikaan blogiisi (jossa yritän parantaa tulevaisuudessa!)!

Aivan upeanuskomattomanihanat kynnet, WOW! Jokainen kynsi on kuin minitaideteos ;D Tuollaisia kynsiä ja niihin laitettua isoa vaivannäköä ei näe ihan jokaisessa kynsiblogissa, mahtavaa että meillä täällä blogimaailmassa on tällaisia luovia tyyppejä ;)

hiutale kirjoitti...

Iso kiitos kaikille kommenteista, tälläinen palaute on bloggaamisen parhaita puolia! (8 Vaikka yleensä lakkailut on ihan perusjuttuja, välillä on kiva panostaa kunnolla ja kokeilla rajojaan.

Furi kirjoitti...

Aivan loistavat kynnet! Pasila on mahtava sarja ja näiden täytyy olla yhdet hauskimmista kynsistä, jotka olen nähnyt. :D

hiutale kirjoitti...

Oi voi, kiitoksia vielä (::