5. huhtikuuta 2012

Easter combo

Nyt kun tätä aikaa piisaa, päädyin pitkästä aikaa vesimarmorointiin. Vaikka kuinka yritän, en saa ikinä kaikkia kynsiä ees hitusen samannäkösiksi. Siksi näihinkin lätkin päälle vielä pilkkuja ja strasseja. Kuvassa nuo näyttää lähinnä sekasotkulta, mutta toimi todellisuudessa yllättävän hyvin. Alla on Carlo di Roman nudelakkaa ja värilakkoina Blue Placen keltanen, Viva la Divan vaalean vihreä ja H&Mn No Mambo Jambo. Samoja lakkoja käytin myös nuihin dotting tool pilkkuihin.

Pitäis näköjään opetella pitämään sormia niin, ettei kynnet näytä noin oudon mallisilta..

9 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Kivat värit! Mun mielestä yksi vesimarmoroinnin hauskimpia puolia on, että kaikki kynnet on vähän erilaisia:) Tein sunnuntaina blogissakin esitellyt jotka on vieläkin kynsillä (otan kai tänään pois) ja ovat edelleen ihan siistit. Mutta kyllä niitä on ihasteltu; kaupan kassalla ja lounasruokalassa ja ties missä:D

Mira kirjoitti...

Musta nää on aivan ihanat pääsiäiskynnet <3 LOVE IT!

Henni kirjoitti...

Hienot pääsiäiskynnet! :) Vesimarmorointi on kyllä vähän vaivalloista tehdä mutta on kyllä niin hieno lopputulos aina ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sulta onnistuu hyvin tuo vesimarmorointi toisinkuin minulta :D Mutta hienot värit kyllä on ;)) Tuleekin mieleen pääsiäinen :D

hiutale kirjoitti...

Paljon kiitoksia tytöt! Vesimarmorointi on kyllä kivaa hommaa kunhan vaan saa aikaseks. Ja saahan sillä tosiaan uniikkia jälkeä (:

Niniane kirjoitti...

Nämähän on aivan ihanat ja tosi pääsiäisen väriset! :)

Piia kirjoitti...

Vautsi! Itse en ole vielä uskaltautunut vesimarmorointia kokeilemaan, mutta nämä kynnet meinaavat kovasti mua houkutella ;)

hiutale kirjoitti...

Kiitus! Kyllä kannattaa kokeilla, kunhan löytyy toimivat lakat, niin tuo on ihan mukavaa touhua (8

myntah kirjoitti...

vautsi, nää on mageet!!:D