1. joulukuuta 2011

Shiny & Glossy'n joulukalenteri : 1. luukku

Suurena joulufriikkinä halusin bloginkin puolelle jotain erilaista näin joulukuun kunniaksi. Siksi tänään aukeaa ensimmäinen luukku Shiny & Glossy'n joulukalenterista. Uusi luukku aukeaa joka päivä kello 12.00 (mikäli tuon ajastimen kanssa ei tule ongelmia) ja sieltä paljastuu jotain jouluista. Periaatteessa blogin sisältö ei kyllä muutu mihinkään, esittelen luukuissa lähinnä jouluisia, talvisia tai muuten ajankohtaisia kynsiä, mutta yritän saada mukaan vähän jotain erilaistakin. Tämä ei tietenkään ole mitenkään uniikki idea, juuri bongasin vastaavan huomattavasti isommastakin kynsiblogista, mutta en tosiaan halua matkia ketään..

Ensimmäisenä on vuorossa idea vaikkapa joululahjaksi kynsistä innostuneelle kaverille. Tämä on tehty ihan kotoisista materiaaleista, eikä ole tietysti yhtä tehokas kuin kaupan vastaavat, mutta helppo, hauska ja edullinen. Eli itse tehty kynsinauhaöljy.
Tarvitaan tyhjä kynsilakkapullo, joka pitää puhdistaa kynsilakanpoistoaineella ja pestä. Lisäksi rypsiöljyä
ja halutessaan jotain eteeristä öljyä. (omani on tavallinen saunatuoksu)
Puhdistettuun pulloon kaadetaan rypsiöljyä. Itse käytin apuvälineenä pientä muovikalvosta tehtyä suppiloa. Kun pullo on melkein täynnä, sinne voi lisätä pisaran eteeristä öljyä, joka antaa öljylle hyvän tuoksun. (näitä ei saa käyttää koskaan suoraan iholle, aina laimennettuna) Itse otin käyttöön tavallisen saunatuoksun, joka on tehty pelkistä öljyistä. Hyvä sekoittelu ja valmista! Pullon voi tietysti vielä koristella, vaikka glitterillä tai strasseilla, niin siitä tulee nätimpi.
Ulkoasuakin muokkailin vähän jouluisemmaksi. Mielipiteitä ja ideoita otetaan vastaan!

4 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Tosi kiva tää joulukalenteri :)) Ja hauska idea.

hiutale kirjoitti...

Kiitos Emmi (: hyvä, että joku ainakin innostu

Anni kirjoitti...

Hei totahan vois kokeilla! :)

hiutale kirjoitti...

Suosittelen! On itelläni ainakin toiminu yllättävänkin hyvin (: