23. joulukuuta 2011

24. luukku SYNTTÄRIARVONTA!

Shiny & Glossyn ensimmäinen postaus julkaistiin 1.1.11. Sen ja joulun kunniaksi ajattelin järjestää teille lukijoille pikkuisen arvonnan. Palkinto on tosiaan aika pienenpieni, ja siksi en pyydäkään teitä mainostamaan tätä arvontaa, haluan vain palkita jonkun teistä ihanista lukijoistani (:
 Palkinto sisältää IsaDoran tämän vuoden joulukokoelmaan kuuluvan ihanan punaisen Merry Redin, irtoglitteriä, strasseja, fimoja ja siveltimiä. Kaikki olen ostanut itse ja ovat täysin käyttämättömiä (fimot olen itse leikannut tangoista)
IsaDora Merry Red

Keltainen ja vaalean vihreä irtoglitteri

Vaaleanpunaisia sydänstrasseja (n.100kpl) ja 125kpl kukkafimoviipaleita
(ne leikkasin itse, mutta ei huolta, mukana ovat vain tasaisimmat yksilöt)

Neljä kappaletta erilaisia Nail Art -siveltimiä
Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen. Jokainen voi saada korkeintaan kolme arpaa
1. Olet blogini julkinen lukija (pakollinen)
2. Olet kommentoinut blogiini aikaisemmin (mainitse tästä kommentissa)
3. Anna palautetta Shiny & Glossysta. Ruusuja, risuja, ideoita..

Laita kommenttiin myös sähköpostiosoite, niin voin ottaa yhteyttä voittajaan.

Arvonta alkaa heti ja päättyy blogin synttäripäivänä 1.1.2012, klo 12.00. Voittajan ilmoitan parin päivän sisällä arvonnan päättymisestä.

Onnea arvontaan ja ihan mahtavaa joulua kaikille!

23 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Luen kyllä blogia :) Ja olen parikin kertaa kehunut hienoja kynsiä ja mielestäni blogisi on kivannäköinen ja sun blogi onki yksi ensimmäisiä joita oon alkanu lukemaan ja jonka takia oon yhä enemmän alkanu kiinnostumaan kynsistä :) Toivottavasti jatkat ainakin koko ensi vuoden bloggailua :)

Eli 3 arpaa Emmille :) ja s-posti on emmi.ahola_@hotmail.com

Silja kirjoitti...

Mulle kaks arpaa : ) Olen julkinen lukija. Postaat tarpeeks usein ja se on kiva juttu + sun kaikki kynnet on kivoja, etenki hahmokynnet :) Voisit joskus tehä vaikka jonku videotuton (en oo varma ootko tehny jo..)

silja.viita@kolumbus.fi

enniriikka kirjoitti...

Osallistun!
Olen lukenut ihanaa blogiasi jo jonkin aikaa ja kommentoinutkin olet muutamia kertoja. :)
Eli kahdella arvalla mennään!:)

enni94@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Heissan! (:
Luen blogia ja kommentoinutkin olen. (:
Blogisi on ihana ja annan iiiison plussan tosi kivoista ja monipuolisista kynsistä, jotka on esitelty mukavan hyvälaatuisilla kuvilla. Taisit olla yksi ensimmäisistä kynsibloggaajista, jota aloin seurailemaan ja oma innostuskin lähti sitten siitä etenemään... (:
Risuja on paha sanoa, kun niitä en meinaa löytää, mutta täytyy mainita tälläinen mielipidekysymyskin, en pidä bannerin fontista ollenkaan.
:< Muutoin ulkoasu on kovin paljon mieleeni. (:
Laskeakseni olen kaikilla kolmella arvalla mukana. (: Jaksappas bloggailla seuraavakin vuosi näin hyvin, että saan pölliä inspiraatioitasi omiin kynsiini. :D Hihi. Ihanaa joulua sinulle! <3

beautiful.darkness@hotmail.com

Yonna kirjoitti...

Hyvää joulua!

Olen lukija, olen kommentoinut ja palautteena sanoisin, että tykkään kovasti, että teet kuvioita kynsiin itse eikä pelkästään leimauslaatoilla, niin kuin monet muut. :) Tonttu-idean ajattelin nyysiä... ;)

Eli Yonna, 3 arpaa.
yonna@olen.to

Peppi kirjoitti...

Tosi kiva palkinto!!

Olen julkinen lukija ja kommentoinut ennenkin :) Ja kuules, ruusujahan sulle vain satelee! Sun kynnet on aina niin hurjan kivoja ja blogisi on ehdottomasti yksi suosikeista. Ulkoasu on kivan simppeli, ei mitään mikä pistäisi silmät pyörimään hullunlailla :D +(vaikkakaan tämä ei liity sun blogiin) sun kommentit piristää aina hurjasti, ja muistan vieläkin sun ihan ensimmäisen kommentin, koska se oli ja on edelleen ihanin kommentti, jonka olen saanut!

pepppi-@hotmail.com

Ine kirjoitti...

Olen julkinen lukija ja olen kommentoinut (: Ruusuja ehdottomasti blogillesi omaperäisistä ja idearikkaista kynsistä!

ine_91@msn.com

Marimerimakkara kirjoitti...

Ihanaakin ihanempi blogi! Käyn joka päivä kurkkailemassa ja oon saanu inspistä. Rakastan.♥
Olen julkinen lukijasi. :)
Eli kaksi arpaa. :---)


tortilla@luukku.com

ooka kirjoitti...

Osallistutaan ! :)
Olen julkinen lukija, nimellä ooka. S.posti: memories@hotmail.fi

Ruusuja ehdottomasti siitä, että on aina parhautta katsella lakkauksia, mitkä on tehty opiskelijabudjettiin sopivilla lakoilla :>

Eli kahdella arvalla mennään.

Janette kirjoitti...

Osallistun! Olen julkinen lukija ja olen kommentoinut aikaisemminkin :)
Tykkään blogistasi ihan hirmuisesti, varsinkin tää joulukalenteri oli tosi kiva. Plussaa hyvistä kuvista, ne on mun mielestä tärkein juttu kynsiblogissa :)

janette.salminen@hotmail.fi

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua vain sinullekkin! :) ♥

myntah kirjoitti...

Olen julkinen lukija ja olen aiemmin kommentoinut:)
Postaat usein, mikä on tietenkin vain ja ainoastaan plussaa!! Hieno banneri ja tekstiäkin on tarpeeksi. Teet hienoja kynsiä, mutta jotkut kuvat ovat joskus epäselviä, en tiiä johtuuko se vain mun läppärin huonosta näytöstä mutmut..:)
Hyvää joulua sulle!
kryssmynta@windowslive.com

Daniela kirjoitti...

Kiva söpö palkinto! :)
Olen blogisi julkinen lukija, luen nimellä Nails1820
sähköpostini on nails1820@gmail.com
Mielestäni olen kyllä joskus kommentoinut blogiasi, mutta en ole ihan 100% varma... Luen niin monta blogia ettei muista enää :) Aina kyllä luen postauksesi, en vain tiedä olenko koskaan sitten kommentoinut..hmm...
Palautetta: Mielestäni sinulla on monipuolinen blogi: hienoja kynsiä, välillä vinkkejä, välillä vähän muutakin asiaa jne. :) Risuja ei löydy :)
Hyvää joulua!

Annika (axu) kirjoitti...

Onpas ihana arvonta :) olen mukana kahdella arvalla!

Sinulla on hienoja kuvia ja mukavia juttuja <3

T: Annika
annika@esajokinen.net

Lilli kirjoitti...

Osallistun!
Olen julkinen lukija nimeltä Lilli.
Sähköpostini on Aino-Elisa@netti.fi
Olen kommentoinut mm. kynsiisi että hienot yms. :)
Minusta blogisi on hieno, osaat laittaa tosi hienoja kynsiä, jatka vain samaan malliin! Sulla on myös tosi hyvä kirjoitustyyli. (:

Elsary kirjoitti...

Tämä tyttö osallistuu myös!
Elikkäs olen julkinn lukija nimellä Dark Pearl.
Sähköposti on lindstrom.elsa@hotmail.com
Ja olen kehuillut kynsiäsi tuolla kommentibokseissa :))
Toivottavasti jatkat bloggailua vielä piiitkään! Tykkään varastaa sulta ideoita omiin kynsiini (pahiss :D). Ruusuja: Kynnet ovat kivoja, kuvat hyviä ja kerrot hyvin, miten oot ne tehnyt (jotta tyhmempikin ymmrtää ;D)
Risuja: ummumuu... Eipä tuu oikeen mieleen, paitsi että tohon taustalle ois kiva saada jotain kuviota... Eli olen kolmella arvalla mukana ;D Kiitän ja kumarran, jos jaksoit lukea koko sepustuksen!

jjohanna kirjoitti...

olen jo pitkään ollut lukijana, mutten ole tainut koskaan kommentoida.. ja plussaa tulee ehdottomasti siitä, että postauksia tulee usein ja kuvat on isoja ja selkeitä ja ideoina nyt vois sanoo et joku ton tyyppinen teemajuttu vois olla kiva kun toi kalenteri, eli vaikka lähenpänä kesälomaa vois alkaa laskee päiviä siihen ja tehä sit kaikkia kesäsiä postauksia ;)

ja sähköpostini on johku_95@hotmail.com

netta kirjoitti...

Oon julkiin lukija, luen nimel Nebu ja sit vähä sit palautetta :)

Elikkäs tykkään sun tekemist kynsist, sekä kuvist mitä otat blogii ja päivität usein. Tykkäisin kuitenki vähä erilaisemmast ulkoasust, esim. bannerist ja sivutagien värist. Ideoi ois videopostaus, ja
erilaiset tutorialit =)

Sähkäri on NebuParsahh@hotmail.com

Sussu kirjoitti...

Olen julkinen lukija, nimellä Sussu

Niinku edellinen jo mainitsi, postailet usein, se on hyvä. Blogissa tosin tausta voisi mielestäni olla selkeämpi. Videopostaus olis ideana täältäkin ja jonkinlainen välilehti kynsilakoista yms.

s-posti: susannala@wippies.fi

piukup kirjoitti...

Yksi arpa tänne uudelle lukijalle(julkinen), kiitos! :) piukup@hotmail.com

Yue kirjoitti...

Liityin julkiseksi lukijaksi (olen kyllä tainnut joskus aikaisemminkin käydä täällä, kun näyttää vähän tutulta).
Kommentoin joitakin postauksia, mutta en nyt enää muista mitkä ne olivat. Ainakin siihen yhteen kuvahaastepostaukseen kommentoin (nimim. Kissa).
Sitten vähän palautetta. Ulkoasu on minusta kiva ja selkeä. Kuvat on sopivan kokoisia ja sivun leveys on myöskin hyvä minun makuuni. Risuja ei nyt yhtäkkiä tule mieleen... Tekstiä voisi postauksissa olla vähän enemmän kuviin nähden. Voisit myös ottaa kuvan käyttämistäsi lakoista, mutta se on kyllä välillä vähän työlästä (en itsekään lähes aina ota)...
Eli osallistun kolmella arvalla.
Sähkäri: hanna-soini@hotmail.com

tiiti66 kirjoitti...

Hei
Arvonnassa mukana yhdellä arvalla (virallisesti) uutena lukijanasi. Minäkin tykkään postaustahdistasi ja blogitaustan rauhallisuudesta. Tykkään myös siitä, ettet ole vetänyt överiksi kynsitavaroiden hamstausta, vaan ns. normihintaisillakin tuotteilla teet kivoja lakkauksia.

Kata kirjoitti...

Olen julkinen lukijasi, eli yksi arpa tännepäin :)

s-posti: pampiinaponi@hotmail.fi