9. lokakuuta 2011

Of topic

Tän päivän kynnet lähti yhteen kilpailuun, joten päätin toteuttaa tämän saamani haasteen. En oo kertonu aikasemmin oikeestaan mitään itestäni täällä blogin puolella, ja joku sitä ehti jo toivoakin. Tässä siis tulee vähän jotain.
Tehtävänäsi on:
- kiittää haasteen antajaa blogissasi
- haastaa kahdeksan bloggajaa ja ilmoittaa heille siitä
- kertoa itsestäsi kahdeksan satunnaista asiaa

Eli ensimmäiseksi kiitoksia Pepille!

1. Olen 18 vuotta, asun Keski-Suomessa semmosessa melko pienessä kyläpahasessa porukoitten ja pikkusiskon kanssa ja opiskelen lukiossa viimestä vuotta.

2. Vihaan nykyistä kouluani yli kaiken. Opiskelupuoli vielä menettelee, mutta inhoan sitä rakennusta, ihmisiä ja koko koulupaikkakuntaa (joka on noin 25km kotoani) 

3. Oon älyttömän laiska. Siksi en oo saanu tota kouluakaan vaihettua, vaikka on pitänyt jo yli vuoden.. Koulun eteen en tee yhtään töitä, mutta onneksi kaikki asiat tarttuu päähän muutenkin. Tosin sillon, kun innostun jostain, saatan ahertaa sen parissa vaikka kuinka pitkään.

4. Mulla on mieletön määrä huonosti perusteltuja, keskenään ristiriitaisia, mutta ennen kaikkea ihan ehdottomia periaatteita. Johtuu ehkä siitä, että elämäni on kuitenkin sen verran lepposta, että pitää vähän hankaloittaa sitä.

5. Tällä hetkellä kotoani löytyy puoltoistavuotias irlanninsetterin ja sileäkarvasennoutajan sekotus, aikasempia lemmikkejä on ollut kaksi rottaa, kaksi hamsteria ja saksanpaimenkoira. Kun muutan omilleni aion heti hommata viljakäärmeen.

6. Sain ajokortin reilu puoli vuotta sitten ja oon ajellu suunnilleen 5000 kilsaa sen jälkeen. Pääasiallisena menopelinä (iskän) söpö kirkkaanpunanen Toyota Corolla vuodelta -96.

7. Toinen parhaista kavereistani asuu 20km päässä kotoani ja punkkaan siellä vähintään yhen yön viikossa. Kämppä on itseasiassa sen poikaystävän, mutta se on nyt intissä. Mulla on oma hammasharja ja muutakin rojua siellä.

8. Aion lukion jälkeen pyrkiä Tampereelle opiskelemaan arkkitehdiksi, koska rakastan kaikkea luovaa. Ja matemaattista! Sinne on kyllä hirmu hankala päästä, mutta ainahan sitä voi unelmoida.

Oisin ihan oikeasti halunnu haastaa jonkun, mutta tämä tuntu olevan ihan hirmu monessa blogissa jo, joten jätän nyt väliin...

Ei kommentteja: