26. syyskuuta 2011

Flower power

Halusin heti päästä testaamaan Kicksin uutta Electric Bluesia. Kun sain sen kynsille, olin vähän pettynyt. Lakka muuttui pullon kirkkaasta sähkönsinisestä hyvinkin turkoosiksi. (Ja kerrankin väri on muuten just sama, kun kuvissa!) Ei sillä, että mulla ois jotain turkoosia vastaan (kuten ehkä olette huomanneet), mutta tätä lakkaa himoitsin just sen sinisyyden takia. Täytyy kokeilla vaikka jonkun sinisen päälle seuraavaks. No läiskin sitä siis kaksi kerrosta joka kynteen, ja päälle tekstiilikukkasia, kukkapaljetteja ja sateenkaaripaljetteja. Kova homma oli, ja kuvissa ei näy puoliakaan, mutta ihan kivat nää on.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas söpöt! :) Ja mun mielestä toi lakka on nätin värinenkin, mutta olenkin turkoosin ystävä joten ei ihme. ;D
Ootan kyllä millon pääsen Kicksiin kun tahtoisin päästä katsomaan näiden lakkavalikoimaa. ;)

Noora kirjoitti...

Kauniit kynnet ja tuo väri on tosi kiva:) Mistä nuo nimettömässä olevat kukkaset on? Olen etsinyt juurikin tuollaisia, eikä tunnu mistään löytyvän..

hiutale kirjoitti...

Tykkään kyllä itekin, nuita turkooseja löytyy jokunen muutenkin :D Ainakin tuolla Ideaparkissa oli hyvä valikoima, ja muutama jotka täytyy vielä kotiuttaa c:
Ite tilasin nuo http://www.villihelmi.fi/shop/ joka on kyllä korunosia myyvä kauppa, mutta nuita muunkinlaisia koristeita sieltä löyty (: