3. elokuuta 2011

Playing with fire

Alkuun pahoittelut venähtäneestä blogihiljaisuudesta.. Työt loppui viime keskiviikkona, ja suuntaisin torstaina 700 km päähän mökille pitkäksi viikonlopuksi. Aika meni hurauksessa ihan vaan rentoutuessa ja nauttiessa kesästä ja hyvästä seurasta, joten tietokoneellekaan ei oikein ehtinyt.
Nyt kuitenkin oon taas kotona ja varastossa on paritkin kuvat kynsistä, joten niitä tulossa piakoin. Aamulla päätin kokeilla taas vesimarmorointia, ja lopputulos oli kyllä surkein tällä tekniikalla tekemistäni lakkauksista. Mutta josko näillä huomiseen jaksaisi. Pohjalla Carlo di Roman valkoinen, värilakkoina China Glazen Yellow Polka Dot Bikini (ja kun se ei tosiaan sopinut marmorointiin niin vaihdoin Lumenen Get Coloriin), Minersin Jaffa ja Wet n Wildin Sunny side up. Värit tosiaan levitty aivan surkeasti ja koitin pelastaa sen minkä pystyin oransseilla kukkasilla (Kissin nail art lakalla) ja Mavadrylla sen minkä pystyin. Tässä lakkauksessa tuo päällyslakka teki kyllä ihmeitä, vaikka ei näistä nyt mitään mahtavia siltikään tullut.
Keskisormi rullaantui ikävästi..

Sisällä värit näkyvät paljon aidompina

Vasemman käden pikkurilli ja nimetön olivat ainoat onnistuneet kynnet, ja niittenkin kärjet tökkäsin johonkin...

2 kommenttia:

3nn kirjoitti...

ihanat!

annoin blogissani sinulle palkinnon:
http://nail-life.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-award.html
:)

Mirja kirjoitti...

Hups ja sait saman palkinnon toistamiseen =)
No jokatapauksessa se on myös osoitteessa http://lepikossakuhisee.blogspot.com/2011/08/kynsia-palkinto-virkkausta-ja-muuta.html
Pitäisi mun vissiin opetella lukemaan vähän huolellisemmin ;)