24. elokuuta 2011

Piece of crap

IsaDoran City Khaki on niin ruman värinen lakka, että se on jo nätti. Mulle tästä tuli heti mieleen kuravelli ja mahtavat luomukset, joita siitä sai aikaseks hiekkalaatikon reunalle. Omituinen harmaa, joka jossain välissä vähän taittuu siihen khakiin, mikä ilmeisesti tavoite oli. Koristelin tosi yksinkertasesti Kissin hopeisella, tuommosilla vähän jääpuikon näkösillä kiemuroilla. Mitä mieltä ootte tämmösestä vähän erilaisesta lakasta?


Tässä väri on lähimpänä sitä vihreää, mutta nuo ylemmät ovat kyllä lähempänä totuutta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta ainakin lakan väri on tosi nätti :)

Pumpulipupu kirjoitti...

Siis tuohan muuttui tylsästä heti nätiksi kun laitoit siihen päälle nuo hopeiset viivat. Nythän yhdistelmä on oikein kiva! Sulla on kyllä näkemystä ja minusta tosi hyvä silmä, että mikä sopii aina mihinkin. Teet kyllä aina tosi hienoja kynsiä, pienillä yksinkertaisilla jutuilla ja oivalluksilla! :)

Harmaa lakka voi silti yksinäänkin olla minusta tosi tyylikäs. Joskus se juttu voi olla juuri se, että väri on niin epäsopiva ja "ruma", että se on sitten jo hieno ja erikoinen! :)

hiutale kirjoitti...

Anonyymi, itsekin tykästyin siihen enemmän kun olin ensin vähän aikaa totutellut.

Ja kiitos tosi kovasti Pumpulipupu! Piristit kovasti mun päivää, ihana kuulla, että joku tykkää (: Ite tykkään huomattavasti enemmän semmosista ihan "puhtaan" harmaista lakoista, jotka on ihan vaan valkosen ja mustan välimuotoja, mutta tämmöset eri sävyihin taittavat värit on tosiaan paljon mielenkiintosempia.