14. elokuuta 2011

Pick up the berries

Näistä kynsistä näytti ensin tulevan aivan täydellinen katastrofi, mutta lopputulos onkin yllättävän siedettävä. Idea on peräisin pikkusiskon loputtomasta mielikuvituksesta. Nuo punaiset möykyt siis esittävät (punaviini)marjoja ja niitten lisäksi piirtelin lehtiä. Mittasuhteet nyt on ihan miten sattuu, mutta kyllä nuo ehkä lehdiksi tunnistaa. Pohja on tehty IsaDoran Combat Khakilla, jonka päälle töpöttelin sinne tänne Dependin 249. Lehdet on tehty tuon Dependin ja Sally Hansenin Jumpin' Jaden sekotuksella. Marjat on uutta Lumenen Gloss & Care sarjan Candlelightia ja jollain Lumenen ikivanhalla ruskealla nuo "karat". Piirtelin nuo kaikki ohuella dotting toolilla, vähän on vielä tekniikka hakusessa, kun aikasemmin olen käyttänyt sitä vaan pilkkujen tekemiseen.

4 kommenttia:

3nn kirjoitti...

älyttömän söpöt! :-)

Nails1820 kirjoitti...

Tämä Dermosilin lakka jota kokeilin, oli positiivinen yllätys! En oikein osaa kuvailla miten se säihkyy sillee kivasti.. :D Huono puoli tässä lakassa on se, että se ei ikinä , ei edes 1000 kerroksella, peittäisi kynnen rajaa :/ Mutta se on erinomainen ranskalaisiin manikyyreihin !
Ja se vanhempi Dermosilin lakka, minullakin on sellanen, sen nimi taisi olla Jazz? Onko sinullakin se, vai onko sinulla vielä jokin vanhempi?:D Ja joo, minäkin huomasin että Dermosiliin oli tullut lisää kynsilakkoja, mutta ne näyttivät vähän litkuilta :S

Peppi kirjoitti...

hei nää on tosi kivat! :)

hiutale kirjoitti...

Kiitos neitokaiset! (: