5. elokuuta 2011

My favorites

Tämäkin on kiertänyt jo monet blogit, mutta nyt sain itsekin haasteen Pepiltä, kiitos vielä (: Tämäkään nyt ei ole ihan 100% kynsijuttu, eli skipatkaa jollei kiinnosta. Kynsipostauskin tulee myöhemmin tänään.
 
1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.
Alkuun keräilin kynsiin liittyviä juttuja, mutta loput ovat vaan muuten ihania luottomömmöjä
 1. Sally Hansenin kynsilakat Jos yksi kynsilakkamerkki pitäisi valita, ottaisin Sally Hansenin. (Eihän näitä nyt voi tietysti verrata China Glazeen tai Opiin, mutta niistä ei paljoa ole kokemusta) Näitä saa nykyään vaikka mistä, värit on ihania ja niitä on paljon, koostumus on mahtava ja kuivuvat ja levittyvät hyvin.
 

2. Lumenen Gloss & Care alus- ja päällyslakka. Nämä on ihan loistavia. Suojaa kynsiä ja lakkaa tosi hyvin, levittyy mahtavasti ja kuivuu nopsaan. Päällyslakka ei levitä lakkauksia ja kiiltää hurjasti. Hinta näillä on kyllä älytön 5ml pullokokoon suhteutettuna...
3. Varmaan kaikille kynsibloggareille tuttu Mayballinen vihreä kynsilakanpoistoaine. Nopea, hellävarainen ja tehokas. Tämä on kuulunut vaikiokalustoon pidempään.
 4. Kynsiöljy. Tämän suhteen en ole vielä löytänyt mitään ihan ylivertaista suosikkia, mutta tällä hetkellä käytössä olevaa Dependin myrttiöljyä voin ainakin suositella. Käytössä aina ennen lakkausta, tekee hyvää kynsille ja kynsinauhoille.
 5. Dermosilin laventelisalva (pieni hopeinen purkki) Tätä mulla on ollut niin kauan kun jaksan muistaa aina yks purkki yöpöydällä. Ite käytän tätä aina yötä vasten huulilla ja sitten vähän siellä sun täällä, parantaa pikku ruhjeita ja kosteuttaa kuivaa ihoa tosi hyvin.
6. Dermosilin muotoiluvoide. Tää on ihan mielettömän hyvä tuote! Mulla on paksut, luonnonkiharat hiukset, ja käytän tätä suoristusraudan kanssa. Ei tahmaa, on tosi riittosaa ja saa itsepäisetkin hiukset pysymään ihan älyttömän hyvin suorina. Kestää vähän kosteutta ja hiukset on seuraavanakin päivänä, kun vasta suoristetut. Oon kokeillu vaikka kuinka monia kampaamoista saatavia suoristusaineita, mutta tää on kyllä parasta. Suosittelen erittäin lämpimästi!  

 7. Elivon kosteusvoide. Tosi hyvä ohuehko perusrasva. Ite käytän tätä päivittäin naamaan, ja vaikka ihoni on vähän rasvainen ja epäpuhdas, tää toimii paremmin kun monet kalliit apteekin aknevoiteet. Toimii toki vartalovoiteenakin, sillon kun ei tarvi niin hirveen tehokasta kosteutusta. Paljon plussaa siitä, että tää on ihan oikeesti hajuton, eikä semmonen kummallisilta kemikaaleilta löyhkäävä, niin kun monet hajustamattomat tuotteet.
8. Clearasil ultra Daily face wash. Mun naama ei enää oon niin huonossa kunnossa, että tarvisin välttämättä näin äkästä puhistusainetta, mutta tää on niin loistava, että oon ihan koukussa. Voidemainen koostumus ei kuivata, mutta pesee meikit ja muun lian ihan älyttömän hyvin. Ja kyllä tällä pysyy naama tosi hyvässä kunnossa.
 9. Vichyn Traitement anti-transpirant 48h. Tähänkin oon luottanut jo vuosia. Toimii oikeesti erittäin hyvin ja pitää kainalot kuivina sen luvatun 48 tuntia vähän rankemmassakin menossa. Haju tässä on vähän ikävä, mutta muuten kaikin puolin mahtava.
10. Viimeisenä Essencen ripsivärit. Näitä mulla on ollu vaikka kuinka monenlaisia, ja kaikkiin oon ollu tosi tyytyväinen. Hintaansa (n. 2-3€) nähden mielettömän hyviä, ripsistä saa näyttävät ja tuuheat. Kestävyys näillä nyt ei oo mikään mieletön, mutta ihan normiluokkaa. Kumpa näitä sais Suomestakin...
 
Onko kukaan muu hurahtanut mihinkään näistä? Niin ja en nyt haasta ketään, mutta jos joku innostu, niin tehkääpä ihmeessä, näitä on ainakin mun mielestä hauska lukea (:

4 kommenttia:

Nails1820 kirjoitti...

hei minullakin on tuo dermosilin kynsiöljy! se on ihan parasta tavaraa kynsilleni ja valitettavasti se on kohta loppu eikä dermosil myy sitä enää... tuun oleen pulassa... missään muualla en ole tuota kynsiöljyä nähnyt, pelkästään kynsinauhaöljyä, mutta sehän ei ole yhtään sama asia... :S tota myrttiöljyä ( vai mikä olikaan nimeltään) voisi kokeilla, vaikka en kyllä ole sitä nähnyt missään..

hiutale kirjoitti...

Itelläni oli just sama ongelma tossa kuukausi tai pari sitten! Toi Dermosilin öljy oli tosi hyvää ja tuoksu ihanalta myös. Kicksistä tuota Dependiä löysin, melkein kaikki merkit myy just pelkkää kynsinauhoille tarkotettua tavaraa..

Piia kirjoitti...

Itse kanssa rakastan noita Lumenen alus- ja päällyslakkoja! Ainut huono niissä on juurikin se pieni pullokoko (suhteutettuna hintaan)..

hiutale kirjoitti...

Yllätyin ite hirveesti kun ekaa kertaa kokeilin tota päällyslakkaa, koska odotin jotain Quick & Chic -sarjan tyylistä kuraa, mutta noi on tosiaan loistavia! Onneks tosta pikkupullosta saa sentään kaiken lakan käytettyä, ettei se liisteröidy puolessa välissä.