6. elokuuta 2011

Lazy and lonely

Tälle päivälle ei ollu oikein mitään ohjelmaa, siksi halusin kokeilla vesimarmorointia uudelleen, kun se viikolla epäonnistu. Väreiksi valitsin valkosen ja harmaan eri sävyjä ja mustan. Lakkoina Carlo di Roman valkonen, H&Mn Satin Dream, Evelinen hopeinen "holo" ja harmaa, Golden Rosen Tummanharmaa hololakka ja Wild and Crazyn Bellie up. Halusin sekotella värejä paljon, enkä mitään erikoisempaa kuviota. Lisäsin vielä hopeita strasseja ja valkosia tekstiilikukkia.7 kommenttia:

Tikaritar kirjoitti...

Aivan ihanat!!

Peppi kirjoitti...

mää en tajua vaan! mä oon kokeillu varmaa miljoona tsiljoona kertaa vesimarmorointii enkä oo IKINÄ onnistunu -.-

Mirja kirjoitti...

Tosi hyvin onnistuneet!

Minna kirjoitti...

UPEAT!!! Mun on pitäny kokeilla jo kuinka ja kauan tuota vesimarmorointia, mutta aina vaan se on jäänny. Kokeilisin juuri noilla väreillä joita olet käyttänyt. ;)

hiutale kirjoitti...

Hurjan paljon kiitoksia kaikille! (:

Kyllä se Peppi vielä joskus onnistuu! (: Välillä se tökkää ihan pikkujuttuun, vaikka veden väärään lämpötilaan ja sillon ei kyllä onnistu millään..

Ja Minnalle: Toivottavasti saat aikaseksi kokeilla, musta ainakin tuo on tosi hauskaa puuhaa, vaikkei aina meekään ihan nappiin. Oon ite ihastunut kaikkeen mustavalkoseen ja harmaaseen, mutta ensimmäistä kertaa tuli mieleen kokeilla marmorointia niillä väreillä. Näistä tuli ehkä vähän elegantimmat kun vaikka pinkeillä ja violeteilla tehdyistä :D

`Jaawrr kirjoitti...

Hyvin on onnistunut, mulla ei melkein koskaan onnistu :D

hiutale kirjoitti...

Kiitus (: no, harjottelu tekee mestarin :D