18. elokuuta 2011

Freak circus

Halusin jotain vähän monimutkasempaa ja kiinnostavampaa kynsiini tällä kertaa. Värivalinta oli taas perin yllättävä turkoosi (josta ei saa tippaakaan aidon näkösiä kuvia) ja Rimmelin Sky High. Glitterkuume, joka on näyttänyt leviävän ainakin muutamassa muussa blogissa, on tarttunut muhunkin. Sen takia koristeluna mustaa irtoglitteriä ja peukaloissa ja nimettömissä Viva la Divan 70. Lisäksi lätkin noihin neljään sormeen mustia dottingtool pisteitä ja pari mustaa isoa strassia, joille oon miettinyt jotain ihanaa käyttökohdetta. Näistä tuli vähän sekamelskat, mutta nuo värit ovat vaan niiiiiin ihania!
Tuo irtoglitter näyttää ihan tyhmältä ilman auringonvaloa.. Se siis heijastaa kaikkia mahollisia värejä


7 kommenttia:

3nn kirjoitti...

oih ihanat! varsinki toi nimettömän koristelu! :)

Nails1820 kirjoitti...

et tiiäkkää miten paljon tykkäsin noista kynsistäsi!
ENsinnäkin, siinä on yksi lempparilakoistani, eli rimmelin sky high!
Toiseksi, käytit glitteriä :D haha, oletkohan lukenut minun blogistani glitterkuumeestani? Se on ihan crazya... Nolottaa ihan :/

hiutale kirjoitti...

Kiitos! Jälkikäteen vähän harmittaa, että tein nuo nimettömät ja peukalot viimeisinä, kun itekin tykkään niistä eniten.. Mutta tietääpähän jatkossa (:

Ja Nails1820, oon kanssa ihan rakastunut tän lakan väriin. Just oikeenlainen turkoosi. Ja saat tosiaan syyttää itseäsi tästä pahenevasta glittervillityksestä :D Kun olit yhdistänyt tuon Sky Highin glitteriin, oli pakko päästä itsekin kokeilemaan! (ps. en pysty kommentoimaan sun blogiin jostain syystä, joten toivottavasti tämän huomaat)

Peppi kirjoitti...

VAU! ihan hirmu hienot! nimetön ja peukko varsinkin!

hiutale kirjoitti...

Khiiitus (: niistä tykkään eniten itekin

alfie kirjoitti...

tosi kivoja kynsiä teet :) pakko kysyä että mistä oot hankkinu noita koristeita?

hiutale kirjoitti...

Kiitos kovasti! Nuo näissä kynsissä käytetyt koristeet oon tilannu Ihanat Kynnet-kaupasta netistä :)