22. kesäkuuta 2011

Sometimes happines isn't so expensive

Päätin yllättää itsenikin ja suuntasin eilen Jyväskylään tarkistamaan alkaneet alennusmyynnit. Tosi asiassa oli tarkotus vaan käydä Lidlissä ostamassa vaahtokarkkeja juhannukseksi, mutta ei tarvinnut katua keskustan reissuakaan. Anttilassa oli kaikki IsaDoran kosmetiikka tuotteet -50%  ja mukaan tarttui Wonder Nail lakka Compat Khaki värissä. Paljon sieltä oli jo mennytkin tavaraa, mutta tuo oli ihan kivan värinen. Alen jälkeen hintaa jäi 3.95. Kicksissä bongasin kynsilakkoja myös -50% hintaan ja hetken pohdinnan jälkeen otin China Glasen Yellow Polka Dot Bikinin, joka oli ainut jäljellä oleva sen merkin lakoista. 5 euroa on vielä enemmän kuin nettikaupoissa, mutta halusin kokeilla yhden merkin lakan ennen kun tilaan isompaa satsia netistä. Lisäksi kaksi ohutta sivellintä Suomalaisesta Kirjakaupasta, lähinnä akryylivärejä varten.
Image and video hosting by TinyPic
Ostoksille lakkasin kynnet pikaisesti kerroksella Max Factoryn omituista shimmerlakkaa
Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

Somethingirly kirjoitti...

MITÄMITÄMITÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHH!!! Myydääks Poolsidejä jossai kickseis?! Missä!? Oon himoinnu noita ihan sikakauan! EEHH!!! Missä Kicksissä?

sekoileva hullu olen. Juu

-Kia-

hiutale kirjoitti...

Ihanaa tunteiden paloa :D Juu Jyväskylän Kicksistä tuon löysin, mutta luulisin, että sieltäkin kyseinen kokoelma on jo poistumassa kun alennuksella myivät.. ):