11. kesäkuuta 2011

Rainforest

Halusin heti päästä kokeilemaan uusia lakkoja. Alle levitin erroksen Dependin 249stä ja sen päälle kerroksen Diva la Vidan 128sta. Combo muuten muistuttaa kummasti H&Mn No Mambo Jamboa :o (kuvassakin kynsillä tämänhetkinen lakkaus) Halusin vähän koristeellisemmat kynnet ja päädyin taiteilemaan Kissin mustalla nail art lakalla. Tein jokaisen kynnen vähän erilaiseksi, mutta molemmat kädet samanlaisiksi. Kuvio on sekoitus auringonkukkaa, kärpäslätkää ja pitsiliinaa, ihan miten sen haluaa tulkita.
Pelkkä Depend (väri on vähän vääristynyt kyllä...)2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Ihanasti kirkastaa tuo Viva la Diva tuon Dependin. Mäkin katselin tuota Viva la Diva 128:a Tukholmassa, mutta jätin ostamatta, kun vierastan vähän turkoosia kynsilakkaa itselläni. Sulla näyttää kyllä kivalta!

Tykkään muutenkin Viva la Divan kynsilakoista. Hyvä, tasainen laatu ja kohtuuhintaisia. Nimet niillä saisi kyllä olla. Vaikea muistaa pelkkiä numeroita, vähän sama kuin Dependillä. Harmi kun Viva la Divaa ei saa Suomesta!

hiutale kirjoitti...

Kummasti se tosiaan muutti tuota Dependin väriä. Oon tässä tänä keväänä ihan hurahtanu kaikkeen turkoosiin. Taisi muuten olla just sun blogisi, josta noita kyseisen merkin lakkoja bongailin, kun etin jotain kivoja tuliaislakkoja! Piti laittaa linkkikin siihen postaukseen, mutta se näköjään unohtu.. Ainakin ensimmäisen kokeilun jälkeen olen kyllä samaa mieltä (: