14. huhtikuuta 2011

Day dream of little princess

Muutamasta blogista oon taas bongaillu vesimarmorointeja, ja totesin, että tänään ois aikaa niihin. Väreistä tuli kyllä pikkusen yltiösöpöt mun mieleen, mutta onhan nämä herttaset. Halusin toteuttaa itse marmoroinnin ihan cremelakoilla, joten päädyin Mavalan La Paziin ja YesLoven 460en ja 421en. (edit. alla yksi kerros valkosta Carlo di Roman lakkaa) Nuo YesLovet siksi, että ei tuu niin paha mieli, jos lakkaa kuluu enemmänkin kun pullo on iso.. :) Päälle vielä lisäilin saman laatumerkin sinistä (11) ja violettia (6) glitterlakkaa vähän sinne tänne, en koko kynnelle. Oikeesta kädestä tuli kovasti vaaleanpunainen ja vasemmasta selkeesti sinisempi.. Ihan kohtuullisesti onnistuivatkin, vaikka vesi piti kyllä vaihtaa kolmesti kun oli aina liian lämmintä ja lakat kovettu heti.

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

tosi kivalta näyttää toi glitter. aattelin aluks et ootko laittanu glitterlakkaa ihan sinne veteen, mutta toi onki kätevää, kun ne ei tosiaan siellä vedessä oikeen tykkää olla. :)

Henna kirjoitti...

Kiva marmorointi(: harmittaa, kun itse en saa koskaan onnistumaan ):

hiutale kirjoitti...

Kiitos Anni (: Ajattelin kanssa, etten edes yritä saada sitä toimimaan tuossa vedessä ja saa kynsistä värikkäämmät kun lisää sen vasta lopuksi.

Henna: Kiitoksia myöskin (: no höh ihan tyhmää ): kannattaa vaan yrittää ahkerasti, kyllä se vielä onnistuu (:

Henna kirjoitti...

joo eiköhän se vielä joskus(: