7. maaliskuuta 2011

Rainbow with black

Jotain vähän erilaista piti keksiä ja innostuin sitten nuista ihanan värikkäistä cremelakoista. En osannut valita, joten päätin vähän yhistellä niitä. Jottei lopputuloksesta tulisi liian yksinkertainen, otin avuksi vesimarmoroinnin pitkästä aikaa. Mustaa sekoittelin joukkoon, niin vähän kyllä väheni tuo yltiövärikkyyskin. Itse näistä kovasti tykkään. Mutta antaa kuvien puhua puolestaan.
Tästä se lähti
Kaikki värilakat vasemmalta: Wild & Crazyn Bellie Up, SH Blue Me Away, Essencen Inthe Jungle,
Essencen What Do U Think, Avonin Sunshine ja Mavalan La Paz. Takana askartelun jäljet
Pahoittelen, että kynsinauhat on jälleen vähän sotkuiset. Kovasta työstä huolimatta..

Oikean käden kynsistä tuo sininen on ehdoton suosikki
Näistä tykkään sinisestä ja pinkistä eniten.

6 kommenttia:

Mansikka kirjoitti...

Tosi kivat! Mulla ei oo käyny mielessäkään kokeilla mustaa lakkaa marmoroinnissa, mutta vois kyllä testata. :)

hiutale kirjoitti...

Voi kiitos :) Itsellänikin se osui ihan sattumalta käteen, mutta kyllähän musta sopii melkein kaiken värisiin lakkauksiin.

Eveliina kirjoitti...

Pakko oli liittyä lukijaksi, tällasta kynsiblogia oon ettiny kauan, missä on ainakin välillä ohjeita miten kyseinen lakkaus tehdään, ja ettei kynnet ole vain konadkuvioituja! Ihanaa, että teet koristeluja kynsiin vapaalla kädellä. :)

hiutale kirjoitti...

Oi kiitos oikein kovasti (: Vapaalla kädellä saa tosijaan aikaan erikoisempiakin koristeluja, mutta välillä ideat kyllä on vähissä :D

Laura kirjoitti...

ihanat kynnet! :) miten toi vesimarmorointijuttu toimii? mitä pitää tehä? :D

hiutale kirjoitti...

Kiitoksia (:
Tuota tuota. Sanoisinko, että kannattaa laittaa youtubeen hakusanaksi water marbling, niin löydät paljon vidoita. Luulisin, että ne selvittää asiaa kaikista parhaiten :) Mutta siis lyhykäisyydessään veden pinnalle tiputellaan lakkapisaroita, ja sekoitellaan vähän värejä ja sitten läimästään kynsi siihen. Mutta suosittelen kattomaan tuto-vidoita, niistä saa hyvän kuvan koko operaatiosta (: