20. helmikuuta 2011

My first frankens

Juu olin vähän tylsistynyt ja pitempään jo harkinnut kokeilua nuiden lakkojen ja luomivärien sekottelusta. Ensimmäiseksi kokeilin aika pientä muutosta yhteen rumimmista lakoista, joita omistan. Anytimen Ruusupuu on joku ikivanha lakka, jota en oo käyttäny piiiiiiitkään aikaan, joten ajattelin, ettei olisi kovin iso menetys vaikkei tää onnistuiskaan. Kaivoin esille myös joskus ala-asteella saamani meikkilaatikon, jossa on mahottomasti erivärisiä luomivärejä. Sitten vaan sekottelemaan. 
Eli tälläinen varsin vaatimaton lakka oli kyseessä. Lisäilin siihe tuosta yllä näkyvästä paletista vaaleanpunaista poskipunaa, jossa on ihan älyttömästi kimalletta.  Nyt tuo ruma creme lakka vaan kimaltaa ihan hillittömästi. Täytyy kokeilla tässä kohta, niin laitan kuvaakin siitä. Toinen kokeiluni oli inhokkini Lumenen Quick & Chic aluslakka, johon sekoitin reilu puoli nappia tuota mustaa luomiväriä. Siinä on shimmeriä kaikissa sateenkaaren väreissä. Pullossa se ei näytä kovin nätiltä, mutta lakasta tuli aika ihanan väristä. Koitin saada siitä jonkunlaista kuvaakin, muttei se tietenkään näytä samalta.


2 kommenttia:

Eveliina kirjoitti...

Miten sä sekoitat noi luomivärit kynsilakkaan? Murskaatko sen tonne pulloon vai mitä, mä en oo ikinä kuullu tästä, mut vois kokeilla. :)

hiutale kirjoitti...

Itse tein niin (muillakin keinoin siis voi onnistua), että raavin luomiväripaletista hammastikulla hienoa jauhetta. Sitten paperista tein yksinkertaisen suppilon, jolla laitoin sitten sen hienonnetun luomivärimurskan pulloon. Sitten sitä saikin vatkata hyvän aikaa, mutta kyllä se lopulta sekoittui. Kannattaa muuten valita pullo, joka ei ole ihan täynnä, niin sekoittaminen on helpompaa (: