31. tammikuuta 2011

Dotts at the disco

Tänään ajattelin tyytyä ihan vaan perinteiseen ranskalaiseen, jota koristelin isoilla palluroilla. Ihan perinteinen tästä lakkauksesta ei kuitenkaan tullut, valitsin vähän erikoisemman väriyhistelmän. Veikkaan, että joko inhootte tätä komboa tai tykkäätte yhtä paljon kun minä. Lopputulos meinaan osottautui melko vekkuliksi.
Pohjalla on pohjalakan päällä paksu kerros Dermosilin pinkkiä hololakkaa, Discoa. Tipit tein vapaalla kädellä (siksi ne nyt ei ihan mahottoman siistit ole) Mavalan New Yorkilla, samoin nuo pallot. Päälle kerros kunnolla kiiltävää päällyslakkaa, Lumenen Gloss & Carea. (Pakko mainita muuten, että yleisesti oon vihannu kaikkia Lumenen lakkoja. Tämän ostin jostain tarjouksesta ja ah, se on kyllä yks suosikkini päällyslakoista! Kuivuu nopeasti, jättää mahtavan kiillon, levittyy tasasesti, eikä jähmety pulloon. Miinusta vaan tuosta olemattomasta pullokoosta..) Mutta tässä vielä pari kuvaa kynsistä, ite tykästyin (:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita ideoita ja hyvin toteutettuja sellaisia! Olen itsekin hurahtanut kynsien lakkaukseen, mutta kynteni ovat niin kaameat ja lyhyet, että niitä on hankala lakata. Olisiko mitään vinkkejä kynsien hoitoon tai kasvun nopeuttamiseen liittyen? Kiitos jos vastaat!

hiutale kirjoitti...

Kiitos kovasti, ihana saada tuommosta palautetta (: Mitään ihmevinkkejä mulla ei oo tarjota, ja voi olla, että nämä on jo tuttujakin, mutta.. Ihan ykköstärkeintä on kyllä kosteuttaa kynsiä kunnolla, eli öljyä tai rasvaa kynsille ja kynsinauhoille päivittäin. Pohjalakka on tärkeä myös, kannattaa valita joku vahvistava tai korjaava versio. Ja käyttää asetiinitonta poistoainetta. Ja paaaaaljon kärsivällisyyttä.
Toivottavasti näistä oli apua! c: