11. tammikuuta 2011

Dancing all night long

Tänään mulla oli aika paljon enemmän aikaa laittaa kynsiä, kun normaalisti, kun otin vähän omaa lomaa koulusta. Kiertelin viikonloppuna Tampereella kaupoissa ja kattelin myös muovikynsiä, ihan vaan hakeakseni inspiraatiota. Seppälässä oli ihan kivat kukka kynnet ja ajattelin kokeilla jotain vähän sinne päin.
Ensin viilasin ja rasvasin kynnet ja kun se oli jonkun aikaa imeytynyt, kovetin vielä kärjet Mavalan kynsiin imeytyvällä kovettajalla.
Pohjalakkana on Sally Hansenin (oon niin rakastunu näihin, etten oo pitkään aikaan käyttäny mitään muuta) Diamond Shine base & top coat. Sen päällä yksi paksu kerros SH Instadri lakkaa väri Uptempo Plum (eli siis tumma luumu, jossa vähän glittriä, näyttää kyllä kuvassa melko mustalta..) "Kukkien" pitkät terälehdet tein Essencen freestyle & tip painterilla. Värinä silver sparkle (eli kirkas jossa hopeita glittereitä) ja keskustoihin tein nuo pienet hopeiset pallot Inglotin Nail Art Enamelilla. Päälle vielä kerros samaa alus/päällyslakkaa kun pohjalla.
Nuo Instadri lakat on kyllä ollut ihan täydellisiä omasta mielestäni. Kuivuu melko nopeasti ja levittyy aika tasaisesti leveällä siveltimellä. Yhelläkin kerroksella saa peittävän tuloksen, tosin väriä pitää käyttää sillon paljon.

Ei kommentteja: